Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handels- en dienstmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

App Store, Apple, Finder, iCloud, iTunes, Launchpad, Mac, macOS, OS X en Touch ID zijn handelsmerken van Apple Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Dashlane is een handelsmerk van Dashlane SAS, geregistreerd in de VS en andere landen.

Android, Chrome, Firebase, Google Google Chrome en Google Play zijn handelsmerken van Google, Inc.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

Norton is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van NortonLifeLock Inc. of diens gelieerde ondernemingen in de VS en andere landen.